Loading

Enkel storleksguide. 2-3 dagars leverans

Club
Historien om Suit Club | Blog fra suitclub.dkHistorien om Suit Club | Blog fra suitclub.dk

Berättelsen om Kostymklubben

Lästid: 3 minuter

Berättelsen om Kostymklubben

Lästid: 3 minuter

Det är en ära för Kaan och jag att välkomna nya medlemmar till Dräktklubben.  

Som en del av det välkomnandet kommer här en artikelserie i tre delar som berättar historien om Suit Club, berättad av grundarna.  

Frederik Grove, medgrundare   

”Jag har en speciell kärlek till kostymer och speciellt kostymer som sticker ut, med till exempel kritränder, mönster, olika snitt och unika detaljer.  

Min utmaning har alltid varit att hitta dessa olika kostymer till överkomliga priser, utan att kompromissa med kvaliteten.  

Därför fick jag 2020, tillsammans med min roomie och medgrundare, idén att starta Suit Club. Det började med en dröm att starta både en community och ett varumärke med extremt höga ambitioner. Vi började undersöka marknaden, där vi själva trodde att det fanns en lucka, och möjligheterna för produktion i Europa, där sökandet bl.a. åkte till Turkiet mycket, eftersom Kaan kan språket och har goda kontakter i landet.  

Sedan dess har vi byggt upp det du idag känner som Suit Club, där vi upplever en stark tillväxt. Vi jobbar fortfarande hårt varje dag för att nå vårt mål att bygga ett internationellt varumärke och community för ambitiösa män, och göra det ännu enklare och bekvämare att handla unika och snygga kostymer med rätt passform online.”


The Story of Suit Club – Del 2 

Kaan Alici, medgrundare 

  "Frederik tog kontakt med mig under den första avstängningen på grund av corona, när vi var inskränkta i vår delade lägenhet, och diskuterade idén att sälja kostymer. Han trodde att det fanns en lucka på marknaden och jag blev såld på idén direkt.
Jag såg min passion för mode och stil, som nu kunde uttryckas för andra i form av kostymer, och visste också att Frederik, som jag har känt i många år, också hade ett stort intresse för detsamma och en hög ambitionsnivå .  

På grund av mina turkiska rötter kunde vi utnyttja mina språkkunskaper och nätverk i Turkiet, i vårt sökande efter de bästa producenterna som kunde möta våra behov och önskemål om kvalitet. Som du kanske redan vet är Turkiet känt för att vara utomordentligt skickligt inom tillverkning av textilier, och vi har fortfarande ett mycket nära samarbete med våra tillverkare, som vi besöker ofta för att optimera och utveckla våra produkter.  

Vårt nära samarbete med vårt inland och Frederiks stora nätverk inom modevärlden här i Danmark banade väg för det vi idag känner som Suit Club. Vi planerar att kontinuerligt utöka vårt produktsortiment med våra egna nya, spännande och relevanta produkter. Vår vision är att ha ett urval för hela herrgarderoben och att vara den moderna mannens föredragna modegemenskap.”

  

The Story of Suit Club – Del 3 

Kaan Alici & Frederik grove, grundare 

”Det var över våra förväntningar när vi i samband med lanseringen av Suit Club sålde 76 dräkter på bara 2 veckor. Vi fick också snabbt Remee att representera och tala väl om Suit Club. Han återfanns på omslaget till Berlingske business klädd i vår Benny Black-kostym och har senare förvärvat flera. Det är bl.a. sådana milstolpar som ger ännu mer blod i tänderna för ett nystartat modemärke som vårt.  

Vi har nu nått över 1000 oumbärliga medlemmar i Suit Club och vi strävar efter att ge exceptionell service till varje medlem, varje gång. Vi finns alltid redo i vår livechatt på hemsidan, mail eller på telefon om du har några frågor, behöver råd eller har några önskemål om vad du skulle vilja att vi ska börja förhandla om. Så du är alltid varmt välkommen att ringa eller skriva till oss – vi värdesätter all form av dialog och feedback med våra nuvarande och framtida medlemmar.  

Slutligen vill vi på Suit Club tacka alla som varit med på vår resa hittills. Vi hade uppenbarligen inte kunnat göra det utan dig, och vi är evigt tacksamma för ditt stöd och uppmärksamhet. Vi ser fram emot vad morgondagen ger oss, och hoppas att du kommer att fortsätta följa med oss ​​på vår resa för att bli en etablerad gemenskap i herrmodets universum.”  

Utforska urvalet