Loading

Enkel storleksguide. 2-3 dagars leverans

Club
Den moderne mands skridsikre mulighed for at kombinere stil og komfort | Blog fra suitclub.dkDen moderne mands skridsikre mulighed for at kombinere stil og komfort | Blog fra suitclub.dk

Den moderna mannens halkfria alternativ för att kombinera stil och komfort

Lästid: 2 minuter

Den moderna mannens halkfria alternativ för att kombinera stil och komfort

Lästid: 2 minuter

I modern tid har polon blivit en relativt förbisedd och ibland undervärderad klädesplagg. Det beror kanske på att polon har blivit populär som en del av en arbetsuniform eller förknippas med vissa grupperingar som inte nödvändigtvis återspeglas i termer av personlighet eller stil. Dessa övervägande negativa associationer som denna underbara och klassiska topp är iscensatt med representerar dock inte polon och dess existentiella rättvisa. Vi tycker därför att det är dags att sätta pikétröjan tillbaka i rampljuset och ge denna tidlösa klassiker den uppmärksamhet den verkligen förtjänar. Polon är, skulle vissa säga, vår tids mest framgångsrika kombination av komfort, rörlighet och raffinerad stil. Naturligtvis faller inte sådana kulturellt erkända och hållbara kläder från himlen med ett sådant komplett arv.  

Den klassiska pikétröjan, som har utgjort den stilistiska grunden för den moderna pikétröjan, hade sitt ursprung i 1920-talets England och var tillägnad den sportiga gentlemannen, främst golfare och polospelare. Man kan säga att den moderna polon fortfarande tjänar samma syfte som sina förfäder, nämligen att låta den stilmedvetne och välklädda mannen röra sig fritt och elegant i en klassisk siluett. Därför är vår syn på den tidlösa pikétröjan den perfekta toppen för att förena funktionalitet och formalitet. 

Polon är perfekt för de dagar då du inte kan vara helt säker på vart dina planer tar dig, men vill vara förberedd för varje resultat eller slutdestination. Polo är idealisk för en sådan konstellation i sin allmäktiga mångsidighet. En välsittande pikétröja kan lätt vara det perfekta valet för både informella och relativt formella situationer.  

På Suit Club har vi valt ut ett förenklat sortiment av klassiska pikétröjor för män. De kommer utan tvekan att kunna stylas till en middag på stan med dina nära och kära eller en helt vanlig vardag på jobbet. Vår filosofi är att kunna leverera de stilklassiker som den moderna världens man behöver i sin garderob. Därefter är det upp till dig att bestämma hur du väljer att komplettera din look med en klassisk polo.

Utforska urvalet